Înscriere

Activitatea fizică ajută copiii să se dezvolte armonios. Atât fizic cât și psihologic. Un sport practicat în mod constant dublat de o dietă potrivită oferă o dezvoltare armonioasă și un sistem imunitar care va ține copilul departe de afecțiuni. Sportul practicat de la vârste fragede întărește musculatura și oasele și reduce riscul de obezitate.

Copiii pot învinge prin sport sedentarismul tradițional, corpului îi trebuie mișcare, iar sportul modelează nu doar mușchii ci și spiritul și starea de bună dispoziție.

Handbal

Mulți copii sunt atrași de handbal. Handbalul dezvoltă foarte mult gândirea şi atenția. Mai mult, copii vor deveni mai sociabili, mai curajoși, mai îndemânatici, mai puternici și în primul rând mai sănătoși.

AȘA CĂ, HAI CU COPILUL TĂU LA HANDBAL!

Fotbal

Fotbalul contribuie la corectarea deficiențelor fizice ale coloanei vertebrale, mărește rezistența organismului, dezvoltă agilitatea și coordonarea, iar spiritul de echipă învață cum să comunici și să cooperezi cu alți colegi. Fotbalul crește încrederea în forțele proprii.

AȘA CĂ, HAI CU COPILUL TĂU LA FOTBAL!

Atletism

Atletismul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Atleții învață ce înseamnă angajamentul, dăruirea si disciplina. De asemenea, învață sa accepte și să respecte opiniile și strategia echipei. Atletismul te învață cum poți deveni un exemplu mai bun pentru ceilalți.

AȘA CĂ, HAI CU COPILUL TĂU LA ATLETISM!

Formular înscriere

Aici puteți descărca formularul pentru înscrierea la CSS Sighișoara. Vă rugăm să-l completați, să-l  semnați și să ni-l trimiteți.

* toate câmpurile sunt obligatorii

Trimitere formular semnat

Aici puteți trimite formularul de înscriere semnat.